Jakob Skomager Vej 10, 2. 3., Hasseris, 9000 Aalborg

Superlækker 2-Værelses – På en særdeles populær adresse i Indre Hasseris.

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til Hasseris Bymidte, Hasseris gymnasium, og i gåafstand til Aalborg City, offentlig transport nærmest uden for døren, rigtig gode parkeringsforhold, så har vi drømmeboligen lige her, beliggende i en meget eksklusiv og bekvem ejendom. Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt hvis man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både gåture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:

Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1970 med meget præsentable adgangsforhold. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering lige uden for døren. Der er desuden adgang til vaskeri og tørrerum, samt fælles opbevaringsrum. På loftet. Skønt fælles gårdmiljø hvor man kan nyde de lange sommeraftener ved grillen

Indeholder:

Lejligheden byder velkommen via entre med plads til at hænge overtøjet. Herfra videre adgang til lækker, lys stue i åben forbindelse med hvidt køkken med ny egetræsbordplade og fine hvidevarer, blandt andet nyt køleskab. I stuen er der rigeligt plads til både kontor niche, opholdsstue og spisestueareal. Køkkenet er af ældre dato men velholdt og er løbende opdateret. Fint badeværelse i en god størrelse med regulær bruseniche samt vaskesøjle. Lyst og godt soveværelse med god plads, og dertilhørende walk-in Close. Til lejligheden hører fint lille kælderrum til opbevaring.

Fin, lys og moderne lejlighed, helt indflytningsklar og med mulighed for lynhurtig overtagelse.

Fremvisning:

Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.