Spinderensvej 2, 9000 Aalborg

Spændende udlejningsejendom i Kærby.

Spændende Kærby Villa på 392 etagemeter – Villaen skal Total Renoveres.

Ønsker du at bo i én præsentabel villa med unik beliggende i Kærby med gode indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud. Så har vi drømmeboligen lige her.

Området:
Beliggenheden er nærmest perfekt hvis man er et rigtigt naturmenneske, her kan turen til købmanden i Skipperen, skolen eller aktiv sportsklub foregå på en cykel, og med 10 minutter til Aalborg Centrum er beliggenheden nærmest perfekt.

Ejendommen:
Villaen der er i tre planen velrenommeret ejendom opført i 1934 der skal total renoveres Villaen er beliggende på en skøn grund med lukket baghave samt indbydende for have, uden for døren er der bl.a. gode praktiske parkerings forehold udover ejendommens egen garage.

Indeholder:
Indeholder: 8 værelser, to badeværelser, to køkkener, fordelt på følgende måde: Stuen: 2 stuer med flotte afhøvlede/trægulve, soveværelse med skabe, køkken med hvidevare, Stort badeværelse med bruser. 1 Sal: 2 Stuer med flotte afhøvlede/trægulve, køkken med hvidevare, Stort Badeværelse med bruser. 2 Sal: 1 Stue med adgang til hems, badeværelse med bruser, Køkken med hvidevare. Fuld Kælder på 103 kvm indrettet med 3 store rum. Garage på 23 kvm. Stor utrolig dejlig lukket have på 840 kvm, der bør opleves.

Ejendommen sælges som et håndværkertilbud, da der må forventes et større renoveringsarbejde inden ejendommen står som den bør… Men her er bestemt mulighed for at få en unik villa i Kærby med masser af plads.

Fremvisning:
Ring i dag på telefon.: 9813 2666 for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.