Langelandsgade 112, 8000 Aarhus C

Århus C. 315 m² bolig i 3 etager samt 76 m² kælder.

Ejendommen er beliggende midt på Langelandsgade, som strækker sig fra Ringgaden til Nørre Allé, midt i Aarhus centrum og udgør yderkanten af Ø-gade kvarteret.

Fra ejendommen er der kort afstand til såvel Ringgade nettet, som til det absolutte centrum ved Latinerkvarteret og Åboulevardens forløb. Her er altså tale om en yderst centralt placeret ejendom, der alligevel har en grøn udsigt til såvel den modsatte side af Langelandsgade som til det grønne areal i baggården.

Aarhus Universitetspark er kun en kort gåtur fra ejendommen, og det samme kan siges om Botanisk Have.

Ejendommen er en flot rødstensejendom med pudset stueplan og et saddeltag belagt med tagpap.

Ejendommen er opført i 1899 og er løbende blevet renoveret. Der er i dag 3 lejligheder - 1 på hver etage. Dog er ejendommen oprindeligt opført med 6 lejligheder - 2 på hver etage. I 2016 blev alle vinduer og udvendige døre skiftet til træ-alu, og i 2011 blev der pålagt nyt tag.

Lejlighederne fremstår lyse, grundet at der ikke er nogle ejendomme overfor eller bagved nærværende ejendom. Lejlighederne har henholdsvis 4 og 5 værelser (5 i stueplan, hvoraf ét er beliggende i den høje kælder | 4 på 1. og 2. sal, hvor der er en hems). Lejlighederne fremstår delvist delevenlige til 2 personer og til 3 personer i stueplan.

Der er løbende blevet renoveret i lejlighederne med bl.a. nyere køkkener i alle lejligheder og med flotte gulve og lofter i alle lejligheder. Badeværelserne er af den oprindelige størrelse, men er dog istandsatte. Bagtrappen i ejendommen eksisterer stadig og fører ned til ejendommens gård.

I gården er der netop opført et nyt skur til opbevaring af haveredskaber m.v., samtidig med at her er cykelopbevaring, en flot terrasse og ikke mindst et dejligt grønt areal.

I dag fremstår ejendommen som privat andelsboligforening med 3 andelshavere, som alle påtænker at fraflytte ejendommen inden for den nærmeste fremtid. Køber kan således vælge at overtage ejendommen tom og fri for lejere eller indgå korte, tidsbegrænsede lejekontrakter med de nuværende andelshavere.

Ejendommen er energimærket med karakteren D.

Samlet etageareal: 315 m² bolig i 3 etager samt 76 m² kælder

Centralt beliggende i Aarhus C

Mulighed for hurtig overtagelse

Pris: kr. 9.250.000,- (kr. 29.365,-/m²)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.