Sølystgade 51, 8000 Aarhus C

Flot ejendom i Øgade kvarteret med 5 dejlige lejligheder.

Flot Ejendom i Ø-Gade kvarteret med 5 dejlige lejligheder.

I det hyggelige Ø-Gade kvarter udbydes nu denne flotte ejendom med 5 dejlige 3 værelses lejligheder. Ejendommen står rigtig flot i røde sten med sandfarvet pudset balustre mv., der er rødt tegltag og dannebrogs vinduer i god stand. Ejendommen har i sælgers ejertid gennemgået en istandsættelse, som gør at alt fremtræder lyst og venligt, samtidig med at stilen er autentisk og tro mod den oprindelige stil.

Bag ejendommen findes en hyggelig fælles have med terrasse, og græs areal. Dette er en rigtig hyggelig ejendom, som byder på gode faciliteter hele vejen igennem.

Beliggenheden:

Sølystgade er en hyggelig gade, som ligger tæt ved det hele. Beliggenheden tæt på både Aarhus Universitet, Aarhus BSS og Via University mfl. ligger inden for kort afstand. Ønsker man at nyde det unikke miljø ved Aarhus å, kan man på gåben nå herned på 5-10 min.

Indretningen:

Ens for alle lejligheder er at de fremstår lyse og venlige, med lyse plankegulve, højt til loftet og med pudsende lofter. Der er pæne køkken og badforhold i alle lejlighederne, se billederne for yderligere informationer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.