Holbergsgade 17, 3. TV., 9000 Aalborg

Super Lækker 3 Værelses - i Cenrtum.

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til stadion, lystbåde havnen, friluftsbadet, grønne arealer og i gå afstand til Aalborg City, og med adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, gode parkeringsforhold på gaden så har vi drømmeboligen lige her, beliggende i en meget eksklusivt og bekvemt ejendom. Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter. Lejligheden bruges til udlejning og er derfor opdelt i 3 store værelser men kan meget let tilbageføres til en super lækker 3Vèr… Dem absolut perfekte delelejlighed om man vil.

Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både gåture, byture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt køber der vil bo i Aalborg i dag.

Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1910 med meget præsentable adgangsforhold bl.a. dørtelefonanlæg. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er mulighed for parkering gården.

Fordelingsentre med garderobe, super skøn lys og meget rummelig opholdsstues med stort vinduesparti, super flotte afhøvlede parketgulv, kanon flotte hvide stukloft. Pænt og nydeligt køkken med hvide skabslåger, hvidevare bl.a. vaskemaskine samt flot vinylgulv. Stort dejligt lyst soveværelse med mulighed for både hjemmekontor og soveværelse. Stort værelse med skabe og vinduer mod gade.

En rigtig spændende indbydende og indflytningsklar lejlighed, som bestemt skal opleves… Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning…

Fremvisning:

Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.