Juelsparken 30, 2. TV., 9210 Aalborg SØ

Super lækker 4V. i Gug

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til indkøbscenter, grønne arealer og med kort afstand til Aalborg City, adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, og mulighed for rigtig gode parkeringsforhold ved tilkøb af carport, så har vi drømmeboligen lige her, beliggende i en meget eksklusiv og bekvem ejendom.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig City menneske her er kort afstand til Aalborg City samt det kommende supersygehus, universitetet ligger 5 minutter væk. Absolut et af de skønneste områder i hele Aalborg med rig mulighed for både gåture, cykling og jogging mv. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok et af de mest populære område blandt mennesker der vil bo i Aalborg Sø

Ejendommen:

Ejendommen er en velrenommeret ejendom opført i 1969/2007 med meget præsentable adgangsforhold beliggende i den attraktive blok 1, hvor du har sol det meste af dagen/aftenen og en pragtfuld udsigt fra den store altan der er udstyret med en super skøn el-markiser med fjernbetjening så man kan nyde de lange sommeraftener. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og det er mulighed at til at købe carport. Juelsparken er en af Aalborgs største og veldrevet ejerforeningen.


Indeholder:

Straks du kommer ind i denne skønne lejlighed, fornemmer du hvilken kvalitet det er benyttet i forbindelse med renovering i 2014. Du modtages i stor og præsentabel gang, hvor der er god plads til at tage imod gæster. Herfra er der adgang til de to store værelser med skabe, soveværelse med skabe og garderoberum. samt gæstetoilet og lækkert badeværelse med bruseniche i glas og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler - begge med ny gulvvarme fra 2014. Du ledes endvidere ind i den store lyse stue med dejligt lysindfald fra det sydvendte vinduesparti. Herfra er der også adgang til den sydvendte altan med nyt (2014) trægulv, her kan du nyde solen hele dagen og bliver der behov for lidt skygge slår du de elektriske markiser ud. Sidst men ikke mindst, er der det store køkken med god spiseplads. Spisepladsen er placeret ved det sydvendte vinduesparti, så der også her er et fantastisk lysindfald. Køkkenet er et nyt (2014) Kvik køkken med alt i bedste kvalitet, såsom komposit sten bordplade og alt i hvidevarer.

En rigtig spændende indbydende og indflytningsklar lejlighed, som bestemt skal opleves… Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning…

Fremvisning:

Ring på telefon 9813 2666 i dag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.