Beatesmindevej 95, 1., 9210 Aalborg SØ

Lys grøn luftig indflytningsklar lejlighed til en person eller par.

Her tilbydes en skøn indflytnings klar ejerlejlighed med mulighed for forældrekøb/udlejning, i en hyggelig ejerforening med god økonomi.

Man bor her i behagelig cykel afstand (5-15 min) til Aalborgs forskellige uddannelsesinstitutioner, kulturtilbud "i byen" og svømmehal og fitness i Gigantium. Indkøbs mulighederne er i gå afstand. Der er gode mulighed for offentlig transport i nærheden.

Lejligheden ligger på en bakke med udsigt over Ådalen. Fra entredøren træder man direkte ud på en stor græsplæne, og her har man masser af plads til cykel, bil og vasketøj. Den private syd vendte solskinsaltan ligger oppe på 1. Sal. uden direkte indsigt, med udgang fra stuen.

Der betales en månedlig udgift på 1.634 kr til ejerforeningen. Det er husets omkostninger, aconto vand og aconto varme og fibernet 50/50. To gange om året betales til Granly Vandforsyning et medlemskab af 312 kr. og 2 gange om året betales 745 kr til Aalborg Kommune.

Lejligheden har været beboet af ejer, som i 2016 istandsatte fra bunden, indsatte nyt køkken og nye skabe, lagde nye gulve. I sitandsættelse er der taget hensyn til de oprindelige detaljer fra 1970, mahogni-glasdøre, badeværelsemosaik mm.

Lejligheden har en lys stue på 25 kvm, med udgang til stor overdækket altan på 5-6 kvm. Køkkenet er et hvidt minimalistisk IKEA køkken, køleskab med lille fryser og komfur med el-ovn, sort emhætte, grå laminat-bord, klassiske hvide fliser på væg. Plads til tøjknager bag hoveddøren. Mulighed for klapbord og morgenmaden på græsplænen i morgensolen.

Det regulært soveværelse er uden skabe. Entren med 2.4 m lofthøj skabsvæg med indretning, luksus for én person, suppleres med to kurveskuffer for to personer. Døre og håndtag er hvide og falder i ét med vægen. Massive bøgetræsgulve, nylakkeret mat. I alle rum er der varmeapparater.

Badeværelset er med klassiske hvide fliser og en brusekabine. Der er fald i gulvet og afløb, så badeværelset kan bringes tilbage til sit oprindelig look med regnvejrs bruser og forhæng/glasvæg. Ingen vindue, men ventilator med egen kontakt. Udluftning i lejligheden fungere i øvrigt perfekt, da man kan klappe lille vindue over indgangsdør såvel som over altan dør, i hver sin ende af lejligheden, hvormed man kan få luft til at strømme frit igennem lejligheden.

Altanen har eftermiddags- og aftensol, ligger "inde" og har mest læ. Blomsterkasser kan hænges op udvendigt. Der er plads til et bord og stole.

Eget depotrum, som ligger på stueetagen og er et varmt og tørt rum. Fælles vaske- og tørrerum (9 kr. polet). Fælles aflåst cykelkælder/overdækket cykelstativ, fælles parkeringsplads, flere store græsplæner og 2 spise/grill-pladser, som deles med husets andre lejligheder. Græsplænerne bruges til solbadning og badminton, mens hunde kan luftes i skoven lige bag huset.

Vi kan også sælge din gamle bolig på rigtig gode salgsbetingelser f.eks. tilbyder vi.:

- Solgt ellers ingen salær, markedsføringsudgifter

- Gratis uforpligtende salgsvurdering

- Vi er ansvars og garantiforsikret

- 25 års erfaring med køb og salg af fast ejendom i hele Aalborg og Nørresundby

Og vælger du at sætte din bolig til salg gennem os, er den sikkert solgt før du aner det - og med stor sandsynlighed til en meget bedre

pris, end du havde drømt om.

Så kontakt og allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering på telefon 98132666.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.