Suensonsgade 12, 3. TH., 9000 Aalborg

Super Lækker 2-Værelses – i Vestbyen.

Super Lækker 2-Værelses – i Vestbyen.

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med kort afstand til stadion, lystbådehavnen, friluftsbadet, grønne arealer og i gå afstand til Aalborg City, og med adgang til offentlig transport nærmest uden for døren, rigtig gode parkerings forhold på gaden, så har vi drømme boligen lige her.

Lejligheden er beliggende i en lækker ejendom med lave fælles udgifter. Perfekt til Førstegangskøberen eller forælderkøberen der ønsker at finde en god bolig, i en bydel i udvikling. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg. UNI og Aalborg Handelsskole ligger indenfor 500 meter.

Ejendommen:

Nydelig og moderne velrenommeret ejendom opført i 1936 med meget præsentabel adgangsforhold, vinduerne er skiftet i 2016 og gratis fælles vaskeri med tørretumbler og tørrerum, i den aflåste kælder. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er gode mulighed for parkering på gaden. Der er desuden opbevarings rum på 1 kvm. I kælderen. En skøn lukket gårdhave hvor man kan nyde de lange sommeraftener ved grillen.

Indeholder:

Fordelingsentre med garderobe hvor der er god plads til overtøjet, meget hyggeligt en meget rummelig og lys opholdsstue med stort nyt vindues parti med lille udsigt til fjorden, super flotte afhøvlede plankegulve, kanon flotte hvide stukloft.

Lækkert badeværelse med bruser, spejle, håndvask samt flotte hvide gulv til væg klinker. Pænt og nydeligt køkken med lyse skabslåger, hvidevare bl.a. opvaskemaskine samt flot vinylgulv. Stort dejligt lyst soveværelse, med masser af faste skabe, mulighed for både hjemmekontor og soveværelse.

Derudover tilhører der til lejligheden et stort loftrum på 3.95*1.95 meter, med skrå vægge

En rigtig spændende indbydende og indflytningsklar lejlighed, som bestemt skal opleves.

Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning…

Fremvisning:

Ring på telefon 98 13 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.