Ærøgade 7, 1. TH., 9000 Aalborg

EN VELPLACERET OASE I ØGADEKVARTERET – PERFEKT FOR DEN STUDERENDE

Bor du stadig hjemme i kælderen hos mor og far og venter på at få tildelt et lillebitte kollegieværelse, som du har været skrevet op i årevis? Så er det tid til at lægge nye planer. På Ærøgade 7 kan du nemlig nu erhverve nøglerne denne regulære og gedigne lejlighed på hele 62 kvadratmeter. Og en vigtig detalje er, at forældrekøb selvfølgelig er tilladt.

Du kan godt se frem til misundelige blikke fra vennerne, for denne lejlighed har alt, hvad man kunne drømme om. Her er lyse trægulve, hvidmalede vægge og lofter samt en god delevenlig planløsning – perfekt, hvis du forbarmer dig over en af dine hjemmeboende venner lade ham/hende flytte med ind. Hjemmet kan tilmed prale med renoveret køkken og bad.

Når du sætter nøglerne i hoveddøren, åbner du direkte op til den praktiske fordelingsentré, hvorfra du kan tilgå hele lejligheden. Køkkenet er indrettet med lyse træelementer, hvor du kan udfolde dine (måske ikke eksisterende?) kulinariske evner, og de gode hårde hvidevarer forsøder hverdagen – især opvaskemaskinen er guld værd. Stuen ligger mod syd, så man er sikret et godt lysindfald, og herinde har man et hav af indretningsmuligheder. Det er bare at slå fantasien løs, og det samme gælder for soveværelset. Slutteligt når vi badeværelset, der har en sammenklappelig bruseniche, der fylder minimalt.

Lejligheden har nye vinduer og ligger i en god ejerforening med sund økonomi – så det eneste, du skal spekulere på, er økonomien på din egen konto. Du kommer desuden til at bo i det eftertragtede Øgadekvarter, og det eneste, vi har at sige til det er: beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Det bliver nemlig ikke meget bedre end her. Øster Anlæg ligger få skridt fra hoveddøren, hvilket er perfekt i sommermånederne, når dig og vennerne vil nyde en kold øl under åben himmel. Samtidig er der kun 300 meter til det absolutte centrum af byen, hvor du bl.a. kan tilbringe weekendaftenerne i “Gaden”. Jernhesten kan hurtigt tage dig til UNI, og du er naturligvis også tæt på gode busforbindelse, når du skal hjem til mor og far og have vasket tøj.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.