Schleppegrellsgade 82, KL., 9000 Aalborg

Lækker nyrenoveret 2-værelses i Vestbyen. Der skal opleves.

Har du nogensinde leget med tanken om at ville bo i Vestbyen? Så læs med her! Lejligheden her er beliggende i Schleppegrellsgade 82 og er en kælderlejlighed. Her har du både kort afstand til stadion, lystbådehavnen, friluftsbadet og grønne områder. Centrum ligger 5 minutter på cyklen og ellers er der adgang til offentlig transport få skridt fra døren. Bilen er heller ikke noget problem og få parkeret, da der er gode parkeringsforhold i gården. Lejligheden her er perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.Området: Lejligheden er beliggende i Aalborg Vestby og er et perfekt sted hvis man gerne vil bo tæt på centrum. Her er masser af muligheder for både gåture, cykelture eller hvis man bare har lyst til at jogge rundt i det flotte område, der ligger omkring. Alt i alt er det et meget attraktivt område at bo i, og er meget populært blandt unge mennesker som ønsker at bo i Aalborg.
Ejendommen:
Stilren, moderne, nyrenoveret ejendom, som blev opført i 1942. Man bliver mødt af en dejlig oplyst lejlighed, takket være de spotlights der hænger i loftet. Alle lejlighedens vægge er vandskurede og der går flotte træbjælker på tværs af rummenes loft. Alle radiatorerne i lejligheden er blevet smidt ud og er blevet erstattet med gulvarme, som går igennem hele lejligheden. Køkkenet er holdt i nogle flotte sorte/grå nuancer og er spritnyt. Der er desuden adgang til fælles vaskeri og tørrerum, samt et opbevaringsrum på 1m2.
Indeholder: Fordelingsentre med plads til at smide overtøjet. Super flot lys og meget rummelig opholdsstue med vinduesparti mod vest, samt super flotte gulve, hvide lofter med træ bjælker. Nyt super lækkert køkken med alt i hvidevare bl.a. opvaskemaskine. Stort dejligt lyst soveværelse med mulighed for både hjemmekontor og soveværelse. Stort utroligt lækker badeværelse med stor bruseniche, spejle væghængt toilet m.v.

Ring på – 98 13 26 66, for en fremvisning eller hvis du skulle have lyst til en boligsnak.
Vi kan også sælge din gamle bolig på rigtig gode salgsbetingelser f.eks. tilbyder vi.:

- Solgt ellers ingen salær, markedsføringsudgifter
- Gratis uforpligtende salgsvurdering
- Vi er ansvars og garantiforsikret
- 25 års erfaring med køb og salg af fast ejendom i hele Aalborg og Nørresundby

Og vælger du at sætte din bolig til salg gennem os, er den sikkert solgt før du aner det - og med stor sandsynlighed til en meget bedre
pris, end du havde drømt om.

Så kontakt og allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering på telefon 98132666.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.