Arkildsdal 108, 1., 9400 Nørresundby

NYRENOVERET OG NYRENOVERET OG INDFLYTNINGKLAR 2-VÆRELSES

Område
Lejligheden er placeret i Arkildsdal, og er et af byens mest attraktive områder, hvor man er tæt på indkøbsmuligheder, flotte naturskønne områder og busforbindelser for enden af vejen. Derudover er der også kort afstand til Skansen og Løvvangen og så ligger centrum ikke mere end 4 kilometer derfra, som blot tager 15 minutter på cyklen.

Ejendom
Bygningen blev opført i 1969 og er løbende vedligeholdt. Arkildsdal administreres af en god og velfungerende ejerforening. Beboere har gode parkeringsforhold samt brugsret til tørrerum og opbevaringsrum i kælderen.

Indretning
Lejligheden er en 2-værelses med soveværelse, stue, køkken og badeværelse. Alle lofter i boligen blev renoveret i 2015, samtidigt med at der i samme år også blev lagt nye flotte gulve i stuen og soveværelset. Køkkenet er kun 3 år gammelt og er af mærket KVIK, samme elementer er også at finde på badeværelset. Væggene i lejligheden er vandskurede og er klar til at blive indrettet.


Vi kan også sælge din gamle bolig på rigtig gode salgsbetingelser f.eks. tilbyder vi.:

- Solgt ellers ingen salær, markedsføringsudgifter
- Gratis uforpligtende salgsvurdering
- Vi er ansvars og garantiforsikret
- 25 års erfaring med køb og salg af fast ejendom i hele Aalborg og Nørresundby

Og vælger du at sætte din bolig til salg gennem os, er den sikkert solgt før du aner det - og med stor sandsynlighed til en meget bedre
pris, end du havde drømt om.

Så kontakt og allerede i dag for en gratis og uforpligtende salgsvurdering på telefon 98132666.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.