Koldkærvej 51, 9370 Hals

Velholdt lækkert sommerhus med unik beliggenhed samt stort anneks

Velholdt lækkert sommerhus med unik beliggenhed samt stort anneks

OMRÅDET:

Det populære Koldkær samler mark og skov i ét sommerhusområde - tæt ved vandet og inden for kun 10 min. kørsel fra både Hals og Hou. Med andre ord får man her på Koldkærvej en perfekt frioase, hvor ferierne bare kan begynde. Naturen er din nærmeste nabo, så du kan på ingen tid få tilfredsstillet friluftslivet med en gåtur under trækronerne. En 5 min. cykeltur fører dig direkte til stranden og Kattegat, hvor der er kilometerlange sandstrækninger til picnicen og solbadningen. I Hals finder du gode indkøbsmuligheder, bytorv og kulturelle oplevelser samt Hals Golfklub, der er perfekt til mental afslapning.

EJENDOMMEN:

Dette flotte fritidshus står knivskarpt udefra med rødmalet træfacade og sortmalede detaljer. Du får, foruden selve boligen, et 20 m2 anneks, der kan anvendes til netop dine behov. Her er alle muligheder for at skabe evt. anneks med gæstesenge eller børneafdeling, hobbyrum, atelier eller noget helt femte. Derudover rummer ejendommen en garage, så bilen kan holde trygt i tørvejr. Hele herligheden ligger privat indrammet af høje træer med en nem og vedligeholdelsesfri grund, der blot skal have en plæneklipning fra tid til anden.

INDRETNING:

Boligens gode m2 udfolder sig med en stor og lys udestue, der p.t. står indrettet som velkomstentré. Herfra er der adgang til boligens badeværelse med separat bruseniche samt et godt disponibelt rum, hvor man kan få plads til kummefryseren og havehynderne.

Den store stue og køkkenet smelter naturligt sammen i boligens anden afdeling, hvor du også finder soveværelset. Køkkenet fremstår funktionelt med alle hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine, så man hurtigt kan komme i gang med feriehyggen.

I den store stue er der plads til både spisemiljø og et hyggeligt sofaarrangement, hvor brætspillet hives frem, når sommervejret sender en byge. Den store vinduesvæg mod syd inviterer både lyset og haven indenfor, og åbner man terrassedøren på vid gab, kan man arrangere grillmiddage på den afskærmede terrasse - lige i middagssolen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.