H.J. Rinks Vej 9, 9210 Aalborg SØ

Gedigen villa med god beliggenhed tæt på Aalborg centrum

Er du klar til hus og have for første gang, eller skal familien have et nyt og bedre hjem i trygge rammer tæt på Aalborg C? Så er H. J. Rinks Vej 9 det perfekte sted at slå rødder.

Denne pæne og gedigne etplansvilla er opført i 1962 med lysmuret facade og hvide dør- og vindueskarme. Den hjemlige villa ligger roligt, næsten for enden af den blinde villavej, hvor kun naboerne kører forbi. Ejendommen er omgivet af den dejligste have, som får masser af sol til at holde den frodig og blomstrende. På grunden står et stort drivhus, der hilser hjemmedyrkede grøntsager velkommen. Flere solrige terrasser præsenterer sig omkring huset, hvor udelivet kan nydes under åben himmel eller i ly af halvtag. Til ejendommen hører en stor garage og et redskabsskur.

Villaenåbner til en fordelagtig planløsning fordelt over 135 m2: Entreen tager imod dig med store, indbyggede skabe og knagerækker til overtøjet. I den ene ende af huset viser værelsesafdelingen sig med to ideelle børneværelser samt et forældresoveværelse - alle tre med garderobeskabe. Der er også rig mulighed for at etablere endnu et værelse, hvis behovet opstår. Det nye, lyse badeværelse knytter sig til værelserne med separat, muret bruseniche og udluftningsvindue.

Husets anden afdeling byder på to stuer, som hver åbner ud til terrasser i hhv. morgen- og aftensolen. Den oplagte spisestue ligger i åben forlængelse af køkkenet, der står nydeligt i tidløst design med mulighed for at indrette en hyggelig spiseplads med udsigt til aftenterrassen. Et veludnyttet vaskebryggers lægger sig til køkkenet med ovenlysvindue og udgang til forhaven.

Beliggenheden er god, tæt på uddannelsesinstitutioner for børn i alle aldre, med bl.a. Aalborghus Gymnasium og HF under 1000 m. fra hjemmet. Butikstorvet er i gåafstand med gode indkøbsmuligheder, bibliotek og fitness, mens Aalborg C er under 6 min. væk i bil, eller kun 15 min. på cykel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.