Agertoften 14, 9200 Aalborg SV

Super lækker kæmpe villa på 276 kvm - i det meget eftertragtede Scheelsminde kvarteret.

Ønsker du at bo i én super lækker villa med unik beliggenhed nær City Syd, Aalborg City med gode indkøbsmuligheder, skole, pasningstilbud og aktiv sportsklub. Kan du nikke genkendende til dette, så har vi drømmeboligen lige her.

Området:

Ejendommen er beliggende i Scheelsminde-kvarteret med kort afstand til skole, indkøb, Aalborg City, motorvejsnettet mv. Flotte grønne områder og kort afstand ned til Østerådalen. Området er kendt som roligt og børnevenligt kvarter, med gode stisystemer

Ejendommen:

Når du kører ind ad den store flisebelagte indkørsel, er du kun et tryk på fjernbetjeningen, fra at kunne parkere i garagen. Forhaven er anlagt, så den næsten passer sig selv, så har I mere tid til at nyde ude livet på den skønne sydvendt terrasse, eller til en rask fodboldkamp på græsplænen.

Indeholder.:

Huset byder velkommen via mindre entre, hvorfra der er adgangt til stor og lys Hall med smuk vindeltrappe til underetagen. På højre hånd ligger husets værelsesafdeling indeholdende gæste- toilet, originalt badeværelse, godt soveværelse med faste skabe samt stort værelse på ca. 17 kvm som tidligere har været delt op i 2 værelser. Dette kan let genetableres. På venstre hånd af Hallen ligger godt værelse, oprindeligt spisekøkken opdateret med nyere hvidevarer samt stor og rummelig opholdsstue på henved 40 kvm med dejligt lysindfald samt flot kig ud over haven.

Underetagen er højloftet, tør og fremtræder generelt i boligstandard. Via trappeforløb kommer man direkte ned i dejlig tv stue. Herfra adgang til havestue/værelse samt badeværelse og bryggers. Underetagen har egen indgang og huset kan i princippet tjene som 2 familiesvilla.

Virkelig en dejlig bolig som har masser af kvadratmeter og defor masser af muligheder ..

Fremvisning:

Ring på telefon 20 11 26 66 i dag for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.